Belangrijke informatie

 

Vaccinaties

Uw kat(ten) moet(en) gevaccineerd zijn tegen de katten- en niesziekte. Dringend adviseren wij de chlamydia en bordetella vaccinatie omdat daar een breder bescherming mee wordt verkregen en vinden het belangrijk dat alle pensiongasten gezond blijven (echter, ziekte is nooit helemaal uit te sluiten). De kattenziekte, niesziekte en chlamydia dienen 3 weken voor de pensionperiode te zijn toegediend of zijn niet ouder dan 1 jaar. De bordetella enting dient 4 weken van te voren te zijn toegediend en is niet ouder dan 1 jaar.

 

Houdt u er rekening mee dat de vaccinatie af zou kunnen lopen ten tijde van het verblijf of net daarna. De bescherming kan verzwakt zijn net voordat deze afloopt. U dient het vaccinatieboekje af te geven als u uw kat bij ons komt brengen.

 

Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld, willen wij graag van u weten bij welke dierenarts, wanneer (datum), waartegen (ziekte) en waarmee (vaccinatie sticker) uw kat(ten) gevaccineerd is (zijn). Deze informatie is te vinden in het vaccinatieboekje. Dit vragen wij om u zo goed mogelijk te adviseren zodat uw kat de beste bescherming heeft tijdens het verblijf bij The Cat Walk Inn.

 

The Cat Walk Inn is aangesloten bij Plus Dierenklinieken in Zaandstad en volgt daardoor het laatste nieuws op o.a. vaccinaties en ziektes. Wij laten ons dan ook goed inlichten om ziektes in ons kattenpension te voorkomen.

Gezondheid

Het is een vereiste dat uw kat gezond is als hij/zij hier komt. Als uw kat al wat ouder is, of u merkt de laatste tijd iets op waardoor u twijfelt aan zijn/haar gezondheid, dan is het raadzaam om eerst bij de dierenarts langs te gaan voor een controle. Indien uw kat herstellende is van een wond en/of operatie mag hij/zij twee weken na volledig herstel naar het pension.

Medicatie/dieetvoeding

De medicijnen/dieetvoeding die uw kat gebruikt, kunt u meegeven. Deze worden dan tijdens het verblijf in het pension verstrekt.

Vlooien, teken en wormen

Behandel uw huisdier vooraf tegen vlooien, teken en wormen. Belangrijk is dat het middel dat u gebruikt, actief is tijdens het verblijf in het pension. Als wij toch vlooien, teken en wormen constateren, zijn wij genoodzaakt uw  kat hiertegen te behandelen en brengen daar kosten voor in rekening. Wij geven advies over welke middelen u het beste kunt gebruiken en hoe u dat kunt doen. De dierenarts kan u hierbij ook adviseren. Op de aankomstdatum wordt uw kat gecontroleerd.

Dierenarts

Eventueel gemaakte dierenartskosten en/of andere kosten, indien nodig, zijn voor eigen rekening en worden achteraf door u voldaan. U ontvangt hiervoor een aparte nota.

Katers

Helaas, maar om begrijpelijke redenen, kunnen wij geen ongecastreerde katers opnemen.

Aansprakelijk

Wij zorgen zo goed mogelijk voor uw kat, maar in geval van ziekte, verwonding, diefstal, vermissing of overlijden zijn wij niet aansprakelijk.

Contactadres

U dient een contactadres achter te laten, ingeval zich een noodgeval voordoet.

Tarieven

Katten: De dagprijs per kat is € 9,00 euro (per 1-1-2016 € 10,00) inclusief eten. Speciale dieetvoeding dient door uzelf meegebracht te worden. Als u uw kat vóór 12.00 uur 's middags op komt halen wordt deze dag niet in rekening gebracht.

Haal en brengservice:

We zijn bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden voor het eventueel opzetten van een haal en brengservice.
Mocht u ondertussen gebruik willen maken van deze service dan kunt u vrijblijvend contact opnemen.
 

Kamservice: Wilt u uw kat laten kammen (mits mogelijk) tijdens het verblijf, dan vragen wij voor kortharige katten € 1,00 en voor langharige katten € 1,50 euro per behandeling. Op de aankomstdatum kunt u aangeven of u dat graag wilt en hoe veel keer. Het bedrag wordt dan achteraf contant voldaan. Wij ontklitten niet.

Konijnen/cavia's: Wij beschikken over beperkte opvang voor uw konijn/cavia tegen een vergoeding van € 5,00 euro per dag. Konijnen moeten ingeënt zijn tegen Myxomatose en Viraal Hemorrhagisch Syndroom. Eigen hok en voeding dient meegebracht te worden. Als u wilt reserveren via het inschrijfformulier, vermeld dan bij "bijzonderheden" dat u ook wilt reserveren voor een konijn en/of cavia. Het bedrag wordt er dan apart bijgerekend.

Annulering: Wilt u uw reservering annuleren, dan zijn er tot 21 dagen vóór de afgesproken datum geen kosten aan verbonden. Bij annulering minder dan 21 dagen tot 14 dagen voor de gereserveerde datum, brengen wij u € 9,00 (per 1-1-2016 € 10,00) per kat in rekening en bij 14 dagen de helft van het pensiongeld. Als er op de afgesproken datum wordt geannuleerd, dan is het hele bedrag verschuldigt.

Openingstijden

Wij streven er naar, in het belang van Uw kat maar ook voor de andere katten en hun eigenaren, om zoveel mogelijk aandacht, rust en tijd vrij te maken bij het halen en brengen om uiteindelijk de juiste sfeer en ontspanning te geven.

 

Om die, voor ons erg belangrijke, redenen is het zeker niet onbelangrijk om ook volledige aandacht te geven aan een goede intensieve reiniging en hygiëne van de kattenverblijven en buitenren. Eventuele dieetkatten hebben de juiste verzorging, medicijnen en aandacht nodig en de rest van onze logees willen wij op tijd water en eten geven.
 

Daarnaast is het ook fijn dat de nieuwe katten en dus ook Uw kat, indien gewenst of noodzakelijk, direct in een schoon verblijf kunnen.

 

Juist om deze, voor uw kat(ten) en U als eigenaar, redenen hebben wij vaste *haal, breng - en bel tijden.


*Deze af te spreken tijden zijn tussen: 

Maandag t/m vrijdag:

11.00 uur - 12.00 uur / 16.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag:

11.00 uur - 12.00 uur

Zon- en feestdagen:
Gesloten voor publiek.

 

*Voor telefonische informatie kunt u bellen tussen:

Maandag t/m vrijdag:

13.00 uur - 15.30 uur